Τόνια Σωτηροπούλου: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της και ανάβει «φωτιές» στο Instagram

Τόνια Σωτηροπούλου: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της και ανάβει «φωτιές» στο Instagram

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Βενετία βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες η Τόνια Σωτηροπούλου και «πλημμύρισε» τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της προκαλώντας εγκεφαλικά.

Η ίδια φόρεσε μόνο τα εσώρουχά της, βγήκε στους δρόμους και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό όλο χάρη.
«Venetian green blossoms», έγραψε στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε τη νέα της δημοσίευση και τα likes έπεσαν «βροχή».

Δείτε τις φωτογραφίες της

Η εξομολόγηση που μας άφησε άφωνους

Πρόσφατα η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα μικρό Q&A και μετά από καιρό να απαντήσει σε απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν τι κάνει όταν δεν αισθάνεται καλά. Τότε εκείνη προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση.

Απάντησε συγκεκριμένα: «Κλαίω πολύ και πλέον δίνω το δικαίωμα στον εαυτό μου να μην είμαι καλά, παίρνω τον χρόνο μου, αισθάνομαι θλίψη, απογοήτευση, αποτυχία. Είχα μεγάλη αντίσταση σε όλα αυτά τα συναισθήματα, τα κλείδωνα και έβλεπα πάντα τη θετική πλευρά. Έλεγα ότι αύριο θα είναι μια άλλη μέρα.

Τελικά ό,τι συσσώρευα το έβλεπα μπροστά μου, πλέον δεν το κάνω, μου δίνω τον χώρο μου και τελικά έρχεται όντως μια άλλη μέρα. Ό,τι και να συμβαίνει πάντα έχεις ανθρώπους και συνθήκες που αξίζουν την ευγνωμοσύνη σου».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE