Τον «τσάκωσαν» με…γεμάτο κλεμμένο πορτοφόλι - Χειροπέδες σε 68χρονο

Τον «τσάκωσαν» με…γεμάτο κλεμμένο πορτοφόλι - Χειροπέδες σε 68χρονο

Στην σύλληψη 68χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής πορτοφολιού. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ φέρεται να κλάπηκε από όχημα που ανήκει σε κάτοικο Πάφου.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και συγκεκριμένα από εικόνες που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής θεωρήθηκε ύποπτος 68χρονος.

Ακολούθως ο 68χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε την κλοπή του πορτοφολιού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.