Τον «τσάκωσαν» με…γεμάτο κλεμμένο πορτοφόλι - Χειροπέδες σε 68χρονο

Τον «τσάκωσαν» με…γεμάτο κλεμμένο πορτοφόλι - Χειροπέδες σε 68χρονο

Στην σύλληψη 68χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής πορτοφολιού. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ φέρεται να κλάπηκε από όχημα που ανήκει σε κάτοικο Πάφου.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και συγκεκριμένα από εικόνες που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής θεωρήθηκε ύποπτος 68χρονος.

Ακολούθως ο 68χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε την κλοπή του πορτοφολιού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE