Τον «τσάκωσαν» με…γεμάτο κλεμμένο πορτοφόλι - Χειροπέδες σε 68χρονο

Τον «τσάκωσαν» με…γεμάτο κλεμμένο πορτοφόλι - Χειροπέδες σε 68χρονο

Στην σύλληψη 68χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής πορτοφολιού. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ φέρεται να κλάπηκε από όχημα που ανήκει σε κάτοικο Πάφου.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και συγκεκριμένα από εικόνες που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής θεωρήθηκε ύποπτος 68χρονος.

Ακολούθως ο 68χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε την κλοπή του πορτοφολιού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE