Απευθείας αεροπορική σύνδεση Κύπρου-Σαουδικής Αραβίας - Πτήσεις προς τρία αεροδρόμια

Απευθείας αεροπορική σύνδεση Κύπρου-Σαουδικής Αραβίας - Πτήσεις προς τρία αεροδρόμια

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει την απευθείας αεροπορική σύνδεση με τρία αεροδρόμια της Σαουδικής Αραβίας.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2023 , όπου το πρώτο δρομολόγιο αφορά την πτήση Λάρνακα – Ριάντ ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους, θα πραγματοποιούνται πτήσεις από Λάρνακα προς Τζέντα και από Λάρνακα προς Νταμάμ. Οι αεροπορικές πτήσεις θα πραγματοποιούνται από την εταιρεία Wizz Air.

Σε δηλώσεις του, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι, «Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την αεροπορική συνδεσιμότητα της χώρας μας, με όλα τα οφέλη που μπορεί να έχει. Είναι με μεγάλη ευχαρίστηση που βλέπουμε ότι οι συντονισμένες προσπάθειες, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, του Υφυπουργείου Τουρισμού αλλά και του διαχειριστή των αεροδρόμιών Hermes Airports αποδίδουν καρπούς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE