ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εστιατόριο χρέωσε ένα ευρώ τον πάγο στο ποτό

Θεσσαλονίκη: Εστιατόριο χρέωσε ένα ευρώ τον πάγο στο ποτό

Ένα ζευγάρι αφού έφαγε και ήπιε το ποτό του σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης, είδε κάτι περίεργο στην απόδειξή του λογαριασμού. Ο πάγος που είχε μέσα το ποτό τους, είχε χρεωθεί ένα ευρώ.

Η εκπομπή LIVE NEWS σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του εστιατορίου της Θεσσαλονίκης, διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για έναν απλό πάγο, αλλά για μία πιο εξιδεικευμένη περίπτωση.


«Η πολιτική του μαγαζιού είναι να χρεώνουμε τον έξτρα πάγο. Είναι ένα ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν είναι σαν τον πάγο που βάζουμε σε όλα τα ποτά. Πρόκειται για έναν μεγάλο κύβο που μπαίνει στα special ποτά μας. Γίνεται πάντα σε συνεννόηση του σερβιτόρου με τον πελάτη», είπε ο υπεύθυνος του μαγαζιού.

Συγκεκριμένα, ο πάγος που χρεώθηκε επιπλέον ένα ευρώ στο ζευγάρι είναι ένας μεγάλος κύβος. Λόγω της μεγάλης μάζας σε σχέση με την επιφάνειά του, λιώνει πολύ πιο αργά από τον συνηθισμένο, διατηρώντας το ποτό στην ιδανική θερμοκρασία με το λιγότερο δυνατό νέρωμα.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, η τιμή του πάγου που αγοράζουν έχει αυξηθεί κατά 50%. Μπορεί όμως να χρεωθεί μόνο στην περίπτωση που αναγράφεται στον κατάλογο του μαγαζιού η τιμή του.

«Εάν πω σε ένα πελάτη ότι θα χρεώσω το παγάκι ή τη χαρτοπετσέτα νομίζω θα μου πετάξει το μαχαίρι», υποστήριξε ο Ανδρέας Γαϊτανίδης, ιδιοκτήτης εστιατορίου.

Σε κάθε περίπτωση, η απόδειξη που δείχνει πως έχει χρεωθεί ένα κομμάτι πάγου ένα ευρώ, είναι κάτι που προκαλεί εντύπωση!

Παρακολουθείστε το βίντεο από την εκπομπή LIVE NEWS:

 

Πηγη: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top