Κατεχόμενα: Διορισμός νέας «δικαστή» στο «ανώτατο δικαστήριο»

Κατεχόμενα: Διορισμός νέας «δικαστή» στο «ανώτατο δικαστήριο»

Σε τελετή που έγινε στην «προεδρία» του κατοχικού καθεστώτος, ορκίστηκε η νέα «δικαστής» του «ανωτάτου δικαστηρίου», Μπαχάρ Ντουάτεπε. Η Ντουάτεπε προηγουμένως εκτελούσε χρέη προέδρου «επαρχιακού δικαστηρίου».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος γράφει ότι με την ευκαιρία της έναρξης του νέου «δικαστικού έτους», η πρόεδρος του «ανωτάτου δικαστηρίου», Ναρίν Φερντί Σεφίκ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE