Κατεχόμενα: Διορισμός νέας «δικαστή» στο «ανώτατο δικαστήριο»

Κατεχόμενα: Διορισμός νέας «δικαστή» στο «ανώτατο δικαστήριο»

Σε τελετή που έγινε στην «προεδρία» του κατοχικού καθεστώτος, ορκίστηκε η νέα «δικαστής» του «ανωτάτου δικαστηρίου», Μπαχάρ Ντουάτεπε. Η Ντουάτεπε προηγουμένως εκτελούσε χρέη προέδρου «επαρχιακού δικαστηρίου».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος γράφει ότι με την ευκαιρία της έναρξης του νέου «δικαστικού έτους», η πρόεδρος του «ανωτάτου δικαστηρίου», Ναρίν Φερντί Σεφίκ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE