Σύλληψη υπόπτου μετά από 7 μήνες - Είχε κλέψει μηχανή κοπής σιδέρων αξίας 5 χιλ. ευρώ

Σύλληψη υπόπτου μετά από 7 μήνες - Είχε κλέψει μηχανή κοπής σιδέρων αξίας 5 χιλ. ευρώ

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, στον χώρο αναχωρήσεων, συνελήφθη γύρω στις 8.30 χθες το βράδυ, από μέλη της Αστυνομίας, με δικαστικό ένταλμα, άντρας ηλικίας 39 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μηχανής κοπής σιδέρων, αξίας 5,000 ευρώ.

Η κλοπή διαπράχθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η μηχανή βρισκόταν εντός περιφραγμένου οικοπέδου, στην περιοχή Χλώρακας.

Στοιχεία εναντίον του 39χρονου προέκυψαν πρόσφατα και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό σύλληψης, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE