Σύλληψη υπόπτου μετά από 7 μήνες - Είχε κλέψει μηχανή κοπής σιδέρων αξίας 5 χιλ. ευρώ

Σύλληψη υπόπτου μετά από 7 μήνες - Είχε κλέψει μηχανή κοπής σιδέρων αξίας 5 χιλ. ευρώ

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, στον χώρο αναχωρήσεων, συνελήφθη γύρω στις 8.30 χθες το βράδυ, από μέλη της Αστυνομίας, με δικαστικό ένταλμα, άντρας ηλικίας 39 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μηχανής κοπής σιδέρων, αξίας 5,000 ευρώ.

Η κλοπή διαπράχθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η μηχανή βρισκόταν εντός περιφραγμένου οικοπέδου, στην περιοχή Χλώρακας.

Στοιχεία εναντίον του 39χρονου προέκυψαν πρόσφατα και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό σύλληψης, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.