Σύλληψη υπόπτου μετά από 7 μήνες - Είχε κλέψει μηχανή κοπής σιδέρων αξίας 5 χιλ. ευρώ

Σύλληψη υπόπτου μετά από 7 μήνες - Είχε κλέψει μηχανή κοπής σιδέρων αξίας 5 χιλ. ευρώ

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, στον χώρο αναχωρήσεων, συνελήφθη γύρω στις 8.30 χθες το βράδυ, από μέλη της Αστυνομίας, με δικαστικό ένταλμα, άντρας ηλικίας 39 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μηχανής κοπής σιδέρων, αξίας 5,000 ευρώ.

Η κλοπή διαπράχθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η μηχανή βρισκόταν εντός περιφραγμένου οικοπέδου, στην περιοχή Χλώρακας.

Στοιχεία εναντίον του 39χρονου προέκυψαν πρόσφατα και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό σύλληψης, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE