ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός αξιωματικός μετά από τροχαίο στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός αξιωματικός μετά από τροχαίο στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου στον δρόμο Λάρνακας – Αμμοχώστου σε περιοχή των Βρετανικών Βάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε κοντά σε αστυνομικό σταθμό κάτω από άγνωστος μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σε γραπτή ανακοίνωση οι Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας επιβεβαιώνουν πληροφορίες που κάνουν λόγω στο ότι «τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του ένας στρατιωτικός μετά από τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Λάρνακας-Αμμοχώστου, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της SBA. Οι συγγενείς του νεκρού έχουν ενημερωθεί».

Οι Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας αναφέρουν πως «δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω ενόσω η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη».

Σύμφωνα με την ενημέρωση «το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα. Κανείς άλλος δεν είχε συμμετοχή σε αυτό».

Οι Βρετανικές Βάσεις αναφέρουν πως «δεν είναι σε θέση να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE