Απαρηγόρητος ο Βασιλιάς Κάρολος - Τα δάκρυα στην κηδεία της μητέρας του - Φωτογραφίες

Απαρηγόρητος ο Βασιλιάς Κάρολος - Τα δάκρυα στην κηδεία της μητέρας του - Φωτογραφίες

Μία συγκλονιστική στιγμή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μέσα στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και νέος βασιλιάς δακρύζει μπροστά από το φέρετρο της μητέρας του.

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφτασαν με το ίδιο αυτοκίνητο στο Ουέστμινστερ, όπου έγιναν δεκτοί με επευφημίες και χειροκροτήματα από το συγκεντρωμένο πλήθος που είχε σπεύσει για να παρακολουθήσει την τελετή.

Στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα Άννα είναι φανερά καταβεβλημένοι αφού σήμερα αποχαιρετούν τη μητέρα τους, τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Κάρολος φαινόταν συντετριμμένος και εξαντλημένος την ώρα που το φέρετρο μεταφερόταν μέσα στο Αββαείο για να ξεκινήσει η νεκρώσιμη ακολουθία.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE