Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Να συζητήσουμε για θέσεις, στο φως»

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Να συζητήσουμε για θέσεις, στο φως»

«Τα όσα συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από τους ψεύτικους λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προκαλούν θλίψη αλλά και θυμό», σχολιάζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Όπως αναφέρει, «δεν είναι έτσι που πρέπει να διεξάγεται ένας πραγματικά πολιτισμένος, έντιμος και σύγχρονος προεκλογικός αγώνας».

Από την ημέρα της εξαγγελίας μου, συνεχίζει ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, «είχα δηλώσει ότι προσπαθώ να έχω πάντα την αίσθηση του μέτρου, αυστηρότητα, εντιμότητα και ειλικρίνεια. Κι έτσι θα συνεχίσω να λειτουργώ σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα. Με ήθος και διαφάνεια».

«Το ίδιο θα ήθελα να μπορώ να αναμένω και από τους ανθυποψήφιους μου. Να συζητήσουμε για θέσεις, στο φως, μακριά από αθέμιτες πρακτικές που απαξιώνουν την πολιτική και τους πολιτικούς και αποξενώνουν ακόμα περισσότερο την κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE