Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Να συζητήσουμε για θέσεις, στο φως»

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Να συζητήσουμε για θέσεις, στο φως»

«Τα όσα συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από τους ψεύτικους λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προκαλούν θλίψη αλλά και θυμό», σχολιάζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Όπως αναφέρει, «δεν είναι έτσι που πρέπει να διεξάγεται ένας πραγματικά πολιτισμένος, έντιμος και σύγχρονος προεκλογικός αγώνας».

Από την ημέρα της εξαγγελίας μου, συνεχίζει ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, «είχα δηλώσει ότι προσπαθώ να έχω πάντα την αίσθηση του μέτρου, αυστηρότητα, εντιμότητα και ειλικρίνεια. Κι έτσι θα συνεχίσω να λειτουργώ σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα. Με ήθος και διαφάνεια».

«Το ίδιο θα ήθελα να μπορώ να αναμένω και από τους ανθυποψήφιους μου. Να συζητήσουμε για θέσεις, στο φως, μακριά από αθέμιτες πρακτικές που απαξιώνουν την πολιτική και τους πολιτικούς και αποξενώνουν ακόμα περισσότερο την κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE