Συνέχιση της επ' αόριστο απεργίας των δεσμοφυλάκων ανακοίνωσε η Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ

Συνέχιση της επ' αόριστο απεργίας των δεσμοφυλάκων ανακοίνωσε η Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ

Τη συνέχιση της επ' αόριστο απεργίας των 170 δεσμοφυλάκων ανακοίνωσε την Τρίτη η Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου θα γίνει εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό Μέγαρο από τις 7:30 έως τις 11:30 π.μ.

«Όπως φαίνεται και στα πλάνα από τη σημερινή εκδήλωση μπροστά από το Υπουργείο Οικονομικών, το ηθικό των απεργών είναι ακμαιότατο και συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE