Κατεχόμενα: Συζητούν άνοιγμα του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας για αυτοκίνητα

Κατεχόμενα: Συζητούν άνοιγμα του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας για αυτοκίνητα

Η διέλευση και αυτοκινήτων από το οδόφραγμα του Λήδρας Πάλας είναι κάτι που συζήτησε με τον Τ/κ ηγέτη ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, αναφέρεται στον τ/κ Τύπο ότι ο κ. Ουστέλ δήλωσε χθες ότι καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας να ανοίξει για όλα τα οχήματα, αλλά και για άνοιγμα νέου οδοφράγματος στη Μια Μηλιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.