Κατεχόμενα: Συζητούν άνοιγμα του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας για αυτοκίνητα

Κατεχόμενα: Συζητούν άνοιγμα του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας για αυτοκίνητα

Η διέλευση και αυτοκινήτων από το οδόφραγμα του Λήδρας Πάλας είναι κάτι που συζήτησε με τον Τ/κ ηγέτη ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, αναφέρεται στον τ/κ Τύπο ότι ο κ. Ουστέλ δήλωσε χθες ότι καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας να ανοίξει για όλα τα οχήματα, αλλά και για άνοιγμα νέου οδοφράγματος στη Μια Μηλιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE