ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδού η επιστολή παραίτησης του Φίλιππου Πατσαλή - Επικαλείται προσωπικούς λόγους

Ιδού η επιστολή παραίτησης του Φίλιππου Πατσαλή - Επικαλείται προσωπικούς λόγους

Επιστολή με την οποία υποβάλλει την παραίτηση του από τη θέση του Υπουργού Υγείας απέστειλε ο Φίλιππος Πατσαλής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στην επιστολή η οποία φέρει ημερομηνία 9 Ιουλίου, ο κ. Πατσαλής αναφέρει ότι λόγοι προσωπικοί τον υποχρεώνουν να υποβάλει την παραίτηση του από τη θέση του Υπουργού Υγείας.

Στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Φίλιππος Πατσαλής εκφράζει ευχαριστίες προς τον ΠτΔ για την τιμή που του έκανε να τον επιλέξει ως Υπουργό της Κυβέρνηση του αλλά και για την εμπιστοσύνη που του επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του.

«Θέλω να πιστεύω κύριε Πρόεδρε ότι εκτέλεσα τα καθήκοντα μου με αίσθημα υψηλής ευθύνης και ευσυνειδησία, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο σε ένα τομέα που όπως πολύ καλά γνωρίζετε , βρίθει προβλημάτων και χρειάζεται άμεσης και ριζικής αναδιοργάνωσης» προσθέτει στην επιστολή του ο κ. Πατσαλής.

Αναφέρει παράλληλα πως ο ίδιος νοιώθει ιδιαίτερα περήφανος καθώς κατά τους μήνες που υπηρέτησε στο Υπουργείο έγινε κατορθωτό «ύστερα από κοινωνικό διάλογο και διεξάγοντας όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, να αναπτύξουμε τα νομοσχέδια της αυτονόμησης των κρατικών νοσηλευτηρίων και του ΓεΣΥ και να βρεθούμε ένα βήμα πριν από την κατάθεση τους στη Βουλή».

Ο Φίλιππος Πατσαλής υποδεικνύει σε ό,τι αφορά την αυτονόμηση των νοσοκομείων και το ΓεΣΥ ότι «η υλοποίηση τους είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία» και εύχεται ότι «αυτή τη φορά, τα όποια προβλήματα και τα όποια συμφέροντα, να μην σταθούν εμπόδιο στην υλοποίηση τους».

Δηλώνει τέλος προς τον ΠτΔ ότι «ως τεχνοκράτης και ως επιστήμονας» θα βρίσκεται πάντα στη διάθεση του ΠτΔ και στη διάθεση της πατρίδας σε ό,τι θα μπορούσε να προσφέρει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Ανδριάνα Νικολάου: «Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτων δολοφόνων» - Βίντεο

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη

Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λευκωσία - Ξεκίνησε από το ψυγείο



Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφτασε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο πρώτος από τους μοναχούς που θα προβεί σε κατάθεση ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top