«Έκρηξη» στις παραλίες της Αγίας Νάπας – Φωτογραφίες που θυμίζουν καλοκαιρινές διακοπές

«Έκρηξη» στις παραλίες της Αγίας Νάπας – Φωτογραφίες που θυμίζουν καλοκαιρινές διακοπές

Τι κι αν έχει μπει ο Σεπτέμβριος οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζουν με τους πολίτες και τους τουρίστες να τρέχουν στις παραλίες για να απολαύσουν τον καυτό ήλιο.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, οι παραλίες της Αγίας Νάπας είναι γεμάτες καθώς επικρατεί καλοκαιρινό σκηνικό με κάποιους να απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE