Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου - Λείπει από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου - Λείπει από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Salman WARSAME, 16 ετών, από τη Σομαλία, ο οποίος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του, στη Λευκωσία, από την 21η Σεπτεμβρίου 2022.

Ο 16χρονος περιγράφεται ως άτομο λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE