Πρόεδρος Αναστασιάδης: Σημαντικά αναβαθμισμένοι οι δεσμοί Κύπρου - ΗΠΑ την τελευταία δεκαετία - Συνάντηση με Μπάιντεν

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Σημαντικά αναβαθμισμένοι οι δεσμοί Κύπρου - ΗΠΑ την τελευταία δεκαετία - Συνάντηση με Μπάιντεν

Οι στρατηγικοί δεσμοί μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένων Πολιτειών έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος παρέστη το απόγευμα της Τετάρτης (τοπική ώρα) στη δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Στην καθιερωμένη δεξίωση του Προέδρου των ΗΠΑ, που παρατίθεται στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε η σύζυγός του Άντρη Αναστασιάδη.

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ότι «αποτελεί ξεχωριστή χαρά να συναντηθούμε για άλλη μια φορά», ενώ αποκαλώντας τον Τζο Μπάιντεν «αγαπητό φίλο» συνέχισε, λέγοντας ότι «τα τελευταία 10 χρόνια, οι στρατηγικοί δεσμοί μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένων Πολιτειών έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και ενισχύονται συνεχώς μέσω απτών παραδοτέων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE