Πρόεδρος Αναστασιάδης: Σημαντικά αναβαθμισμένοι οι δεσμοί Κύπρου - ΗΠΑ την τελευταία δεκαετία - Συνάντηση με Μπάιντεν

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Σημαντικά αναβαθμισμένοι οι δεσμοί Κύπρου - ΗΠΑ την τελευταία δεκαετία - Συνάντηση με Μπάιντεν

Οι στρατηγικοί δεσμοί μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένων Πολιτειών έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος παρέστη το απόγευμα της Τετάρτης (τοπική ώρα) στη δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Στην καθιερωμένη δεξίωση του Προέδρου των ΗΠΑ, που παρατίθεται στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε η σύζυγός του Άντρη Αναστασιάδη.

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ότι «αποτελεί ξεχωριστή χαρά να συναντηθούμε για άλλη μια φορά», ενώ αποκαλώντας τον Τζο Μπάιντεν «αγαπητό φίλο» συνέχισε, λέγοντας ότι «τα τελευταία 10 χρόνια, οι στρατηγικοί δεσμοί μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένων Πολιτειών έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και ενισχύονται συνεχώς μέσω απτών παραδοτέων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE