«Ακάθεκτοι» οι δεσμοφύλακες – Διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών – Δείτε βίντεο

«Ακάθεκτοι» οι δεσμοφύλακες – Διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών – Δείτε βίντεο

Συνεχίζουν τη διαμαρτυρία, για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, οι δεσμοφύλακες, με τη σημερινή (23/09) να πραγματοποιείται έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται ότι, σε χθεσινή ανακοίνωσή της η Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ, ανέφερε ότι, «τα αιτήματά μας είναι ξεκάθαρα και μόνο με γραπτή δέσμευση εκ μέρους της Κυβέρνησης για συμπερίληψη των αναγκαίων προβλέψεων στον περί Προϋπολογισμού Νόμο του 2023, ώστε αυτά να ικανοποιηθούν, θα τερματίσουμε τα απεργιακά μέτρα».

Δείτε βίντεο από τη διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE