«Ακάθεκτοι» οι δεσμοφύλακες – Διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών – Δείτε βίντεο

«Ακάθεκτοι» οι δεσμοφύλακες – Διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών – Δείτε βίντεο

Συνεχίζουν τη διαμαρτυρία, για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, οι δεσμοφύλακες, με τη σημερινή (23/09) να πραγματοποιείται έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται ότι, σε χθεσινή ανακοίνωσή της η Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ, ανέφερε ότι, «τα αιτήματά μας είναι ξεκάθαρα και μόνο με γραπτή δέσμευση εκ μέρους της Κυβέρνησης για συμπερίληψη των αναγκαίων προβλέψεων στον περί Προϋπολογισμού Νόμο του 2023, ώστε αυτά να ικανοποιηθούν, θα τερματίσουμε τα απεργιακά μέτρα».

Δείτε βίντεο από τη διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE