Χάθηκαν τα ίχνη 79χρονης - Βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 79χρονης - Βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ANASTASIA LEPKOVA, 79 ετών, από την Αφρική, η οποία απουσιάζει από σήμερα το πρωί, από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλευόταν.

Η LEPKOVA περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,65μ περίπου με μαύρα κοντά μαλλιά, ενώ κατά το χρόνο εξαφάνισης της φορούσε φόρεμα χρώματος ανοικτό καφέ και ροζ παντόφλες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE