Χάθηκαν τα ίχνη 79χρονης - Βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 79χρονης - Βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ANASTASIA LEPKOVA, 79 ετών, από την Αφρική, η οποία απουσιάζει από σήμερα το πρωί, από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλευόταν.

Η LEPKOVA περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,65μ περίπου με μαύρα κοντά μαλλιά, ενώ κατά το χρόνο εξαφάνισης της φορούσε φόρεμα χρώματος ανοικτό καφέ και ροζ παντόφλες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE