Χάθηκαν τα ίχνη 79χρονης - Βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 79χρονης - Βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ANASTASIA LEPKOVA, 79 ετών, από την Αφρική, η οποία απουσιάζει από σήμερα το πρωί, από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλευόταν.

Η LEPKOVA περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,65μ περίπου με μαύρα κοντά μαλλιά, ενώ κατά το χρόνο εξαφάνισης της φορούσε φόρεμα χρώματος ανοικτό καφέ και ροζ παντόφλες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE