Σαρωτική πρεμιέρα για τον Λούη Πατσαλίδη- Επέστρεψε με 40άρια & πέρασε ξανά στην κορυφή!

Σαρωτική πρεμιέρα για τον Λούη Πατσαλίδη- Επέστρεψε με 40άρια & πέρασε ξανά στην κορυφή!

Στις τηλεοπτικές μας οθόνες επέστρεψε θριαμβευτικά χθες (Παρασκευή), ο Λούης Πατσαλίδης, με το ανανεωμένο "Λούης Night Show"!

Ο δημοφιλής παρουσιαστής της πιο πετυχημένης εκπομπής της Κυπριακής τηλεόρασης, μπήκε με το "δεξί" στην αρένα της τηλεθέασης και τερμάτισε πρώτος στην ώρα προβολής του με ποσοστά που...ζαλίζουν!

 

*Αριστερά το γενικό σύνολο, δεξιά το δυναμικό κοινό.

Ο Λούης Πατσαλίδης έκανε πρεμιέρα με Σοφία Μουτίδου και νέο πρόσωπο στη θεότρελη ομάδα του!

Σε μία σεζόν που όλα αλλάζουν και ο ανταγωνισμός είναι πιο σκληρός από ποτέ, η πιο πετυχημένη σατιρική εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης, απέδειξε πως έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια φανατικό κοινό, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και στο χιούμορ!

Ο ... Βασιλιάς επέστρεψε στο θρόνο του και οι τηλεθεατές στις παλιές, καλές τους συνήθειες!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.