Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ - Μεθυσμένος ο οδηγός - Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα

Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ - Μεθυσμένος ο οδηγός - Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα

Γύρω στις 5.30 σήμερα (24/09) τα ξημερώματα, ενώ άντρας ηλικίας 30 ετών, οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο στην περιοχή Πύλας, στη Λάρνακα, με συνεπιβάτες δύο άλλα πρόσωπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, που παρέκκλινε της πορείας του, προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ τον οποίο και απέκοψε και στη συνέχεια ανατράπηκε στο σημείο.

Μετά την ανατροπή του αυτοκινήτου, σε αυτό ξέσπασε πυρκαγιά, με τους τρεις επιβαίνοντες στο όχημα να προλαβαίνουν και να εξέρχονται από αυτό. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν την πυρκαγιά, από την οποία το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πλήρωμα ασθενοφόρου που επίσης έσπευσε στο σημείο, μετέφερε τα τρία πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο 30χρονος οδηγός έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα τυγχάνουν ιατρικών εξετάσεων και αναμένεται στη συνέχεια να λάβουν εξιτήριο.

Ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε από μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με ένδειξη 106μg% αντί μέχρι 22μg% που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Βορόκληνης.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE