Δίνει 2.500 ευρώ το μήνα σε τυλιχτή Ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία

Δίνει 2.500 ευρώ το μήνα σε τυλιχτή Ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία

Σε αναζήτηση… τυλιχτή είναι ένα ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία, προσφέροντας 2.500 ευρώ μισθό για όποιον Έλληνα ενδιαφέρεται να δουλέψει.

Μάλιστα, η αγγελία αναφέρει ότι όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν μέχρι εκεί, τότε θα έχουν δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο αλλά και δωρεάν διαμονή για τις πρώτες 15 ημέρες.

Μιλώντας στον ALPHA, o διευθυντής λειτουργίας του σουβλατζίδικου Yeeros στο Δουβλίνο εξήγησε ότι ζητούν Έλληνες για τη θέση αυτή «επειδή μας ενδιαφέρει να γνωρίζει αυτό το ελληνικό προϊόν».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο μισθός των 2.500 ευρώ είναι καλός για την Ιρλανδία δεδομένου ότι ο κατώτατος μισθός είναι της τάξης των 1.600 ευρώ. Μετά από σχετικό ερώτημα πρόσθεσε, δε, ότι ένα δυάρι στο Δουβλίνο έχει ενοίκιο ύψους 750-850 ευρώ.

Στην εκπομπή μίλησε και ένας τυλιχτής που έκανε το ταξίδι στο Δουβλίνο από τη Θεσσαλονίκη και εκτός από ικανοποιημένος δήλωσε ότι από τα 2.500 ευρώ μισθού «στο τέλος του μήνα μας περισσεύουν κιόλας».

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE