Εκατοντάδες συλλήψεις σε διαδηλώσεις κατά της επιστράτευσης σε όλη τη Ρωσία

Εκατοντάδες συλλήψεις σε διαδηλώσεις κατά της επιστράτευσης σε όλη τη Ρωσία

Περισσότεροι από 730 άνθρωποι συνελήφθησαν το Σάββατο σε όλη τη Ρωσία σε διαδηλώσεις κατά του προεδρικού διατάγματος για μερική επιστράτευση, σύμφωνα με την κυβερνητική οργάνωση OVD-Info που παρακολουθεί τις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα.

Η OVD-Info ανέφερε ότι έλαβε γνώση για συλλήψεις σε 32 διαφορετικές πόλεις, από την Αγία Πετρούπολη έως τη Σιβηρία.

Οι διαδηλώσεις που έχουν λάβει άδεια είναι παράνομες σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία, η οποία επίσης απαγορεύει οποιαδήποτε δραστηριότητα θεωρείται ότι δυσφημεί τις ένοπλες δυνάμεις.

«Θέλεις να γίνεις σαν εμένα;», έγραφε ένα πλακάτ που κρατούσε μια γυναίκα σε αναπηρικό αμαξίδιο σε μια συγκέντρωση στη Μόσχα.


Πλάνα από την ίδια διαδήλωση εμφάνιζαν Ρώσους αστυνομικούς να μεταφέρουν άνδρες και να οδηγούν γυναίκες σε βαν της αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE