Σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο - Οι πρώτες πληροφορίες

Σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο - Οι πρώτες πληροφορίες

Σεισμός σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο. Ο σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 09:00 το πρωί και έγινε αισθητός από πολίτες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος της σεισμικής δόνησης, ωστόσο οι πρώτες αναφορές λένε για μικρή δόνηση λίγης διάρκειας. 

Δείτε πιο κάτω όσα κατέγραψε το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE