Στους δρόμους οι κάτοικοι για τα συρματοπλέγματα στη νεκρή ζώνη - Εκδήλωση διαμαρτυρίας

Στους δρόμους οι κάτοικοι για τα συρματοπλέγματα στη νεκρή ζώνη - Εκδήλωση διαμαρτυρίας

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Ακάκι κατά της τοποθέτησης συρματοπλεγμάτων και καγκελοθυρών κατά μήκος της Ουδέτερης Ζώνης στις κοινότητες Αστρομερίτη, Περιστερώνας, Αυλώνας, Ακακίου, Δένειας και Μάμμαρι, πραγματοποιούν σήμερα Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, η Ομάδα Πρωτοβουλίας κατά των Συρματοπλεγμάτων, σε συνεργασία με Kοινοτικά Συμβούλια και οργανωμένα σύνολα της περιοχής

Η διαμαρτυρία θα έχει διάρκεια μία ώρα (10:30 – 11:30) και κατά τη διάρκειά της οι διαμαρτυρόμενοι θα κλείσουν τον κεντρικό δρόμο προς Τρόοδος στο ύψος του συσκευαστηρίου Ακακίου.

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας έχει πραγματοποιήσει επαφές και συναντήσεις με μέλη της Κυβέρνησης, κόμματα, πολιτικά πρόσωπα και άλλους και έχει στείλει επιστολές στο Υπουργείο Εσωτερικών, στη Βουλή, στην Επίτροπο Διοικήσεως, στο γραφείο των Ηνωμένων Εθνών και αλλού, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα προβλήματα που προκαλούνται στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για να αναφέρει τα πολιτικά ζητήματα που εγείρονται με επιπτώσεις στο εθνικό μας θέμα συνέπεια της εγκατάστασης των συρματοπλεγμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE