Ν. Χριστοδουλίδης: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του Λάμπρου, τα λόγια είναι φτωχά»

Ν. Χριστοδουλίδης: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του Λάμπρου, τα λόγια είναι φτωχά»

Θλίψη ανά το παγκύπριο σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο του Λάμπρου Καλλένου.

Πολλοί έσπευσαν να αποχαιρετίσουν τον μικρό Λάμπρο.

Ανάμεσα τους και ο Νίκος Χριστοδουλίδης που είχε στενή σχέση με την οικογένεια και γνώριζε καλά τον αγώνα που έδινε ο Λάμπρος.

"Με απέραντη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον απρόσμενο θάνατο του μικρού Λάμπρου Καλλένου, ο οποίος έπασχε από πολύ σπάνια ασθένεια και λάμβανε θεραπεία σε ιατρικό κέντρο στο Ισραήλ.

Κουράγιο και δύναμη στους γονείς του Παντελή και Χριστίνα Καλλένου, στην αδελφή του, στους συγγενείς του και στους φίλους του.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του Λάμπρου και θα θυμόμαστε πάντα με αγάπη τις αμέτρητες στιγμές που μοιραστήκαμε.

Τα λόγια είναι φτωχά όταν περιγράφουν στιγμές όπως αυτή.

Καλό ταξίδι Λάμπρο"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974, η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε βίντεο και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας ότι η κατοχή μέρους της Κύπρου συνεχίζεται και επαναβεβαιώνοντας τη θέση της για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.