Ν. Χριστοδουλίδης: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του Λάμπρου, τα λόγια είναι φτωχά»

Ν. Χριστοδουλίδης: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του Λάμπρου, τα λόγια είναι φτωχά»

Θλίψη ανά το παγκύπριο σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο του Λάμπρου Καλλένου.

Πολλοί έσπευσαν να αποχαιρετίσουν τον μικρό Λάμπρο.

Ανάμεσα τους και ο Νίκος Χριστοδουλίδης που είχε στενή σχέση με την οικογένεια και γνώριζε καλά τον αγώνα που έδινε ο Λάμπρος.

"Με απέραντη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον απρόσμενο θάνατο του μικρού Λάμπρου Καλλένου, ο οποίος έπασχε από πολύ σπάνια ασθένεια και λάμβανε θεραπεία σε ιατρικό κέντρο στο Ισραήλ.

Κουράγιο και δύναμη στους γονείς του Παντελή και Χριστίνα Καλλένου, στην αδελφή του, στους συγγενείς του και στους φίλους του.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του Λάμπρου και θα θυμόμαστε πάντα με αγάπη τις αμέτρητες στιγμές που μοιραστήκαμε.

Τα λόγια είναι φτωχά όταν περιγράφουν στιγμές όπως αυτή.

Καλό ταξίδι Λάμπρο"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.