Τον εξέτασαν μέσα στο αυτοκίνητο και τον έβγαλαν ανίκανο για εργασία - Απίστευτες καταγγελίες

Τον εξέτασαν μέσα στο αυτοκίνητο και τον έβγαλαν ανίκανο για εργασία -  Απίστευτες καταγγελίες

Καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Συνομοσπονδίας Οργανώσεων Αναπήρων, Χριστάκη Νικολαΐδη.

Σύμφωνα με τον κ.Νικολαϊδη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, αποφασίστηκε η αφυπηρέτηση ατόμου με αναπηρία από γιατρό, μετά από εξέταση μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς δεν υπήρχε προσβασιμότητα σε κέντρο υγείας.

Ασθενείς με αναπηρίες , όπως αναφέρει ο κ.Νικολαϊδης, εξετάζονται στα αυτοκίνητα τους και λαμβάνουν με αυτό τον τρόπο γνωματεύσεις από γιατρούς αν είναι ικανοί για εργασία.

Ταυτόχρονα τονίζει ότι συνεχίζει το πρόβλημα με τα φάρμακα που χρειάζονται ασθενείς και για τα οποία δεν υπάρχει κάλυψη αναγκών από τους αρμόδιους, πάρα τις συνεχείς εισηγήσεις, προτροπές και καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE