Τον εξέτασαν μέσα στο αυτοκίνητο και τον έβγαλαν ανίκανο για εργασία - Απίστευτες καταγγελίες

Τον εξέτασαν μέσα στο αυτοκίνητο και τον έβγαλαν ανίκανο για εργασία -  Απίστευτες καταγγελίες

Καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Συνομοσπονδίας Οργανώσεων Αναπήρων, Χριστάκη Νικολαΐδη.

Σύμφωνα με τον κ.Νικολαϊδη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, αποφασίστηκε η αφυπηρέτηση ατόμου με αναπηρία από γιατρό, μετά από εξέταση μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς δεν υπήρχε προσβασιμότητα σε κέντρο υγείας.

Ασθενείς με αναπηρίες , όπως αναφέρει ο κ.Νικολαϊδης, εξετάζονται στα αυτοκίνητα τους και λαμβάνουν με αυτό τον τρόπο γνωματεύσεις από γιατρούς αν είναι ικανοί για εργασία.

Ταυτόχρονα τονίζει ότι συνεχίζει το πρόβλημα με τα φάρμακα που χρειάζονται ασθενείς και για τα οποία δεν υπάρχει κάλυψη αναγκών από τους αρμόδιους, πάρα τις συνεχείς εισηγήσεις, προτροπές και καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE