«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 21χρονου Γιώργου Σοφοκλέους - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 21χρονου Γιώργου Σοφοκλέους - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Γιώργου Σοφοκλέους, ο οποίος «έσβησε» το βράδυ του Σαββάτου μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, η οποία διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ο θάνατος του 21χρονου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πολλαπλές κακώσεις στο σώμα, πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης και νωτιαίου μυελού.

Υπενθυμίζουμε ότι η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 9.55 χθες βράδυ, όταν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 21χρονος, στην οδό Σταυροδρομίου (έδαφος Καλαβασού), με πορεία από Ζύγι προς Καλαβασό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο έρεισμα του δρόμου, στη συνέχεια διαδοχικά σε μεταλλική περίφραξη οικίας και σε δενδρύλλια, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής, εκτινάχθηκε στον αέρα με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αυλή παρακείμενης οικίας. Ο τραυματισμός του 21χρονου μοτοσικλετιστή ήταν θανάσιμος (παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE