ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας γάμος «Μπρούσκο» - Να ζήσετε Σωκράτη και Ελευθερία (ΦΩΤΟ)

Ένας γάμος «Μπρούσκο» - Να ζήσετε Σωκράτη και Ελευθερία (ΦΩΤΟ)

Ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου και έδωσαν αμοιβαίες υποσχέσεις πίστης και αιώνιας αγάπης.

Ένα νεαρό ζευγάρι, ο Σωκράτης Σωκράτους και Ελευθερία Σόζου, σε ένα γάμο με σενάριο «Μπρούσκο», παντρεύτηκαν το Σάββατο (11/7/2015) στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Κάτω Πάφο (το ξακουστό για το ηλιοβασίλεμα του εκκλησάκι…) ενώ η δεξίωση έγινε στην παραλία της Τίμης! 

Και γιατί ονομάζουμε τον γάμο αλά Μπρούσκο; Διότι ο Σήφης, όταν παντρεύτηκε την Μελίνα (για όσους βλέπουν την σειρά, αντιλαμβάνονται) την πήγε στα Χανιά με βάρκα, όπως πήρε ο Σωκράτης την Ελευθερία, από την εκκλησία στην παραλία όπου έγινε η δεξίωση. 

Επιπλέον, η ιδέα της δεξίωσης στην παραλία μας θυμίζει κάτι από τον γάμο του Αχιλλέα και της Μελίνας (του Μπρούσκο), όπου όλοι γλεντούσαν ξυπόλυτοι στη άμμο, και με τις δάδες να περικυκλώνουν την ευτυχία τους, ενώ βεγγαλικά και αερόστατα κοσμούσαν τον ουρανό. 

Σημειώστε ότι τα γλέντι με την ορχήστρα στο φουλ και το κέφι στο τσακίρ, κράτησε μέχρι τις 3:00 το ξημέρωμα. Έπειτα, έμεινε μια παρέα με μια κιθάρα και συνέχισαν το γλέντι σε πιο ήπιους ρυθμούς. 

Εμείς με την σειρά μας να τους ευχηθούμε να ζήσουν, να έχουν «βιο ανθόσπαρτο» όπως συνηθίζεται να λέμε και αναμένουμε να δούμε αν προκύψει βάπτιση, ποιο θα είναι το σενάριο αυτής. 

Δείτε φωτογραφίες: 

Δ.Κ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top