Απόπειρα φόνου τα ξημερώματα: Σε συναγερμό η Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο σε διαμέρισμα

Απόπειρα φόνου τα ξημερώματα: Σε συναγερμό η Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο σε διαμέρισμα

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο. Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε διαμέρισμα στην Πάφο.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 36χρονο, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Φέρει κατάγματα κρανίου και υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE