Απόπειρα φόνου τα ξημερώματα: Σε συναγερμό η Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο σε διαμέρισμα

Απόπειρα φόνου τα ξημερώματα: Σε συναγερμό η Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο σε διαμέρισμα

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο. Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε διαμέρισμα στην Πάφο.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 36χρονο, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Φέρει κατάγματα κρανίου και υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE