Έκαψαν το αυτοκίνητο 23χρονου στη Λεμεσό - Ανθρώπινο χέρι πίσω από τον εμπρησμό

Έκαψαν το αυτοκίνητο 23χρονου στη Λεμεσό - Ανθρώπινο χέρι πίσω από τον εμπρησμό

Σε οικογενειακές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία τα κίνητρα εμπρησμού αυτοκινήτου 23χρονου αλλοδαπού, που σημειώθηκε γύρω στη μια τα ξημερώματα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, αρχικά έγινε αντιληπτή φωτιά σε κουρτίνα στο σαλόνι της οικίας που ενοικιάζει ο 23χρονος, μαζί με την οικογένεια του, στον Άγιο Αθανάσιο, ενώ όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά ξεκίνησε από το όχημα του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το παράθυρο.

Η φωτιά κατασβέστηκε από τους ενοίκους της οικίας και ακολούθως ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποία μετέβησαν στη σκηνή, ενώ το πρωί ξεκίνησαν έρευνες και από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις εκτιμάται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τα κίνητρα του δράστη να αποδίδονται σε οικογενειακές διαφορές.

Η συνολική αξία της ζημιάς υπολογίζεται στα 500 ευρώ.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE