«Καμπάνα» χιλιάδων ευρώ σε 51χρονο - Έκανε βόλτες τα ξημερώματα φορτωμένος με κούτες τσιγάρα

«Καμπάνα» χιλιάδων ευρώ σε 51χρονο - Έκανε βόλτες τα ξημερώματα φορτωμένος με κούτες τσιγάρα

Γύρω στις 5.20 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο στον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας, όχημα που οδηγούσε 51χρονος.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εντός του οχήματος, 436 κούτες τσιγάρα διαφόρων μαρκών και 121.5 κιλά καπνού.

Ο 51χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι μετέφερε τα εν λόγω καπνικά προϊόντα, χωρίς να καταβληθούν οι νενομισμένοι δασμοί.

Στη συνέχεια, ο 51χρονος μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου μετέβη και λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων και αφού προχώρησε στην κατάσχεση των προϊόντων και του οχήματος, εξέδωσε στον 51χρονο, εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής για το ποσό των 70,000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.