Νέος Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας ο Ιωάννης Γεωργίου

Νέος Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας ο Ιωάννης Γεωργίου

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα. Στέφη Δράκου, έχει προάξει τον κ. Ιωάννη Γεωργίου, στη θέση του Βοηθού Αρχηγού Αστυνομίας.

Η κα Δράκου δέκτηκε σήμερα στο γραφείο της τον νέο Βοηθό Αρχηγό τον οποίο και συνεχάρη για τον διορισμό του, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στα νέα, υψηλά καθήκοντά του.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργίου ευχαρίστησε την κα. Υπουργό διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις, σε συνεργασία με τον Αρχηγό Αστυνομίας και την υπόλοιπη Ηγεσία, για την επίτευξη και υλοποίηση των στόχων και επιδιώξεων της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE