Δίπλα στα δικαστήρια της Κέρκυρας καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Δίπλα στα δικαστήρια της Κέρκυρας καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το θράσος ενός Έλληνα κατοίκου της Κέρκυρας, ο οποίος δεν δίστασε να φυτέψει χασισόδεντρα δίπλα στο... δικαστικό μέγαρο του νησιού και να τα περιποιείται αδιαφορώντας για τους δεκάδες περαστικούς, σαν να πρόκειται για συνηθισμένα καλλωπιστικά φυτά!

Η παράνομη καλλιέργεια ήρθε στο φως το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν οι υπάλληλοι από την Πολιτική Προστασία του δήμου Κέρκυρας έκαναν εργασίες καθαρισμού σε ένα οικόπεδο. Κατά την διάρκεια της δουλειάς τους, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι στον χώρο υπήρχαν δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου και ειδοποίησαν αμέσως την Δίωξη Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα και δεν άργησαν να εντοπίσουν τον άνδρα που καλλιεργούσε τα χασισόδεντρα. Όταν τον συνέλαβαν, βρήκαν στην κατοχή του ποσότητα φύλλων κάνναβης βάρους 65 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν, όπως και τα δενδρύλλια τα οποία ξεριζώθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE