ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη 8 μήνες μετά 34χρονος που είχε αποδράσει από κρατητήρια της Πάφου

Συνελήφθη 8 μήνες μετά 34χρονος που είχε αποδράσει από κρατητήρια της Πάφου

Στον εντοπισμό 34χρονου, ο οποίος είχε αποδράσει από κρατητήρια της Πάφου, προχώρησε χθες (27/09), η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 34 ετών ο οποίος καταζητείτο από τις 5 Φεβρουαρίου, 2022, σχετικά με  υπόθεση απόδρασης από τα κρατητήρια του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου, εντοπίστηκε χθες βράδυ και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που διενεργούσαν χθες βράδυ μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν γύρω στις 9 χθες βράδυ για έλεγχο, στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι συνεπιβάτης του οχήματος ήταν 34χρονος ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία από τις 5 Φεβρουαρίου, 2022 μετά από απόδραση του από νόμιμη κράτηση από τα κρατητήρια του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου.

Ο 34χρονος είχε συλληφθεί και τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και κατοχής ναρκωτικών.

Συνελήφθη επίσης ο 49χρονος οδηγός του αυτοκινήτου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το αδίκημα της συνεργείας μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top