Συνελήφθη 8 μήνες μετά 34χρονος που είχε αποδράσει από κρατητήρια της Πάφου

Συνελήφθη 8 μήνες μετά 34χρονος που είχε αποδράσει από κρατητήρια της Πάφου

Στον εντοπισμό 34χρονου, ο οποίος είχε αποδράσει από κρατητήρια της Πάφου, προχώρησε χθες (27/09), η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 34 ετών ο οποίος καταζητείτο από τις 5 Φεβρουαρίου, 2022, σχετικά με  υπόθεση απόδρασης από τα κρατητήρια του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου, εντοπίστηκε χθες βράδυ και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που διενεργούσαν χθες βράδυ μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν γύρω στις 9 χθες βράδυ για έλεγχο, στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι συνεπιβάτης του οχήματος ήταν 34χρονος ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία από τις 5 Φεβρουαρίου, 2022 μετά από απόδραση του από νόμιμη κράτηση από τα κρατητήρια του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου.

Ο 34χρονος είχε συλληφθεί και τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και κατοχής ναρκωτικών.

Συνελήφθη επίσης ο 49χρονος οδηγός του αυτοκινήτου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το αδίκημα της συνεργείας μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE