Λύνει τη σιωπή του με επιστολές ο ιατροδικαστής της υπόθεσης Θανάση: «Με καταδίκασαν»

Λύνει τη σιωπή του με επιστολές ο ιατροδικαστής της υπόθεσης Θανάση: «Με καταδίκασαν»

Ζήτησε προστασία από την Αστυνομία ο Πανίκος Σταυριανός, ιατροδικαστής που ανέλαβε τη νεκροψία του Θανάση Νικολάου, καθώς όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», με επιστολές του λύνει τη σιωπή του για τις ευθύνες που το αποδίδονται θέτοντας θέμα για την ασφάλεια του.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο κ. Σταυριανός υποστηρίζει στην επιστολή του ότι με την παράδοση του πορίσματος δικάστηκε και καταδικάστηκε τόσο από τους ποινικούς ανακριτές όσο και από τα ΜΜΕ και άλλους και πως έχει παραβιαστεί το δικαίωμά του για δίκαιη δίκη, ενώ την ίδια ώρα διερωτάται πώς μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτόν του εφόσον ήδη έχει καταδικαστεί.

Για πρώτη φορά ο ιατροδικαστής της υπόθεσης λύνει τη σιωπή του μέσω επιστολών και μιλά για τα όσα του αποδίδουν χωρίς να του έχει δοθεί το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο το πρωί της Τετάρτης. 

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE