Iωάννα Τούνη: H αλλαγή που έγινε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – «Μου κακοφαίνεται»

Iωάννα Τούνη: H αλλαγή που έγινε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – «Μου κακοφαίνεται»

Στο Μιλάνο βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη τις προηγούμενες ημέρες. Η influencer και σχεδιάστρια μόδας ταξίδεψε στην ιταλική μητρόπολη της μόδας με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας.

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, θα γίνει για πρώτη φορά μαμά σε λίγους μήνες και η ζωή της αλλά και οι συνήθειες της αλλάζουν μέρα με τη μέρα.

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν βλέπουν να κρατήσουν τον γιο τους στην αγκαλιά τους.

Ωστόσο, μέσα από το Instagram της η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται συχνά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο και μια από αυτές είναι και η έντονη κόπωση.

«Η αλήθεια είναι πως τώρα στην εγκυμοσύνη κουράζομαι πολύ πιο εύκολα από ότι έχω συνηθίσει και μου κακοφαίνεται» ανέφερε σε ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE