ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι προσπαθούν να γλιτώσουν τα εξώδικα από τις κάμερες οι Κύπριοι - Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις

Έτσι προσπαθούν να γλιτώσουν τα εξώδικα από τις κάμερες οι Κύπριοι - Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις

Δεν παραλαμβάνουν τα εξώδικα οι οδηγοί που καταγγέλλονται με εξώδικο από τις κάμερες τροχαίας και ο λόγος είναι γιατί είτε θέλουν να κερδίσουν χρόνο για να συγκεντρώσουν το ποσό, είτε γιατί πιστεύουν ότι θα «γλιτώσουν» το εξώδικο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» και δηλώσεις του βοηθού διευθυντή της τροχαίας Αρχηγείου Χάρη Ευριπίδου, σε περίπτωση που αποτύχει η επίδοση του εξώδικου θα γίνει ηλεκτρονική λίστα για να εντοπιστούν όσοι δεν παρέλαβαν το εξώδικο τους.

Σύμφωνα με την νομοθεσία, όταν περάσουν οι 180 μέρες από την ειδοποίηση στους πολίτες, που φτάνει μέσω ταχυδρομείου, υπάρχει και συστημένη επιστολή και ξεκινά η διαδικασία για επίδοση του εξώδικου μέσω επιδότη.
Σε περίπτωση που αποτύχουν δυο προσπάθειες για επίδοση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η

επίδοση γίνεται από την Αστυνομία και αν αποτύχει και η συγκεκριμένη προσπάθεια ανοίγεται ποινικός φάκελος.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα ο κ. Ευριπίδου, ετοιμάζεται ένας ειδικός κατάλογος με τα ονόματα των ατόμων που εκκρεμούν εναντίον τους εξώδικα για να τους γίνει η επίδοση, ενώ θα μπορεί να εντοπιστεί και κάποιος κατά την έξοδό του από τη Δημοκρατία

Την ίδια ώρα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι έξι νέες κάμερες (τέσσερις στη Λευκωσία και δυο στη Λεμεσό), δεν θα λειτουργήσουν καθώς , έχει αποστείλει επιστολή στην εταιρεία για τις εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσει προτού προχωρήσει η επόμενη φάση του συστήματος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top