Έχασε το ταξίδι στην Γαλλία - Πήγε να ταξιδέψει με πλαστό διαβατήριο - Συνελήφθη 29χρονος

Έχασε το ταξίδι στην Γαλλία - Πήγε να ταξιδέψει με πλαστό διαβατήριο - Συνελήφθη 29χρονος

Στην σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πλαστοπροσωπίας στον αερολιμένα Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου, την Τρίτη στις 19:30 άντρας παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου με γαλλικό δελτίο ταυτότητας και είχε ως προορισμό του τη Γαλλία. Όπως διαπιστώθηκε, το έγγραφο ήταν μεν γνήσιο, αλλά το πρόσωπο που απεικονίζονταν ήταν διαφορετικό. Ανακρινόμενος ο άντρας φέρεται να ομολόγησε ότι είναι ηλικίας 29 ετών, αφρικανικής καταγωγής και αιτητής πολιτικού ασύλου.

Ακολούθως συνελήφθη και κατηγορήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE