Έχασε το ταξίδι στην Γαλλία - Πήγε να ταξιδέψει με πλαστό διαβατήριο - Συνελήφθη 29χρονος

Έχασε το ταξίδι στην Γαλλία - Πήγε να ταξιδέψει με πλαστό διαβατήριο - Συνελήφθη 29χρονος

Στην σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πλαστοπροσωπίας στον αερολιμένα Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου, την Τρίτη στις 19:30 άντρας παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου με γαλλικό δελτίο ταυτότητας και είχε ως προορισμό του τη Γαλλία. Όπως διαπιστώθηκε, το έγγραφο ήταν μεν γνήσιο, αλλά το πρόσωπο που απεικονίζονταν ήταν διαφορετικό. Ανακρινόμενος ο άντρας φέρεται να ομολόγησε ότι είναι ηλικίας 29 ετών, αφρικανικής καταγωγής και αιτητής πολιτικού ασύλου.

Ακολούθως συνελήφθη και κατηγορήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE