Αναστάτωση σε πτήση για Ηράκλειο - Επεισόδιο με μεθυσμένο επιβάτη

Αναστάτωση σε πτήση για Ηράκλειο - Επεισόδιο με μεθυσμένο επιβάτη

Αναστάτωση προκάλεσε ένας επιβάτης σε πτήση από Πολωνία για Κρήτη.

Ειδικότερα, ο 35χρονος που ταξίδευε το μεσημέρι της Τρίτης (27/9) από Κρακοβία για Ηράκλειο προκειμένου να κάνει τις διακοπές του, υπό την επήρεια μέθης προκάλεσε χάος στην πτήση με την προκλητική συμπεριφορά του και παρά τις συστάσεις πιλότου και πληρώματος, συνέχιζε να δημιουργεί προβλήματα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του αεροσκάφους και των επιβατών.

Μάλιστα όταν το πλήρωμα του ζητούσε επίμονα να καθίσει στο κάθισμα του εκείνος συνέχιζε να φωνάζει και να καταγγέλλει ότι τον έκλεψαν, σύμφωνα με το cretapost.

Ο 35χρονος Πολωνός κατέληξε τελικά στο κρατητήριο αφού στην πίστα του αεροδρομίου τον περίμεναν οι αστυνομικοί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE