Προσπάθησε να φέρει στην Κύπρο ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείου - «Άρπαξε» το πακέτο πριν πέσει στα χέρια του η ΥΚΑΝ

Προσπάθησε να φέρει στην Κύπρο ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείου - «Άρπαξε» το πακέτο πριν πέσει στα χέρια του η ΥΚΑΝ

Υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ταχυδρομικού δέματος που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 43 γραμμαρίων, και που εισήχθη στην Κύπρο από χώρα του εξωτερικού.

Το ταχυδρομικό δέμα με την ποσότητα φυτικής ύλης κάνναβης εντοπίστηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, μετά από έλεγχο από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων σε δέματα που εισήχθησαν στη Δημοκρατία και βρίσκονταν σε κέντρο διαλογής αλληλογραφίας των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών. Το δέμα κατασχέθηκε και παραδόθηκε την ίδια μέρα στην ΥΚΑΝ για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Χθες, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον αναφερόμενο στο δέμα ως παραλήπτη, άντρα ηλικίας 24 ετών, ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι είναι ο παραλήπτης του δέματος.

Με την ολοκλήρωση των ανακρίσεων, ο 24χρονος ύποπτος αποδεσμεύθηκε, για να κλητευθεί σε κατοπινό στάδιο από την ΥΚΑΝ, μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων, στη φυτική ύλη κάνναβης που ανευρέθηκε.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE