Προσπάθησε να φέρει στην Κύπρο ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείου - «Άρπαξε» το πακέτο πριν πέσει στα χέρια του η ΥΚΑΝ

Προσπάθησε να φέρει στην Κύπρο ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείου - «Άρπαξε» το πακέτο πριν πέσει στα χέρια του η ΥΚΑΝ

Υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ταχυδρομικού δέματος που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 43 γραμμαρίων, και που εισήχθη στην Κύπρο από χώρα του εξωτερικού.

Το ταχυδρομικό δέμα με την ποσότητα φυτικής ύλης κάνναβης εντοπίστηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, μετά από έλεγχο από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων σε δέματα που εισήχθησαν στη Δημοκρατία και βρίσκονταν σε κέντρο διαλογής αλληλογραφίας των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών. Το δέμα κατασχέθηκε και παραδόθηκε την ίδια μέρα στην ΥΚΑΝ για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Χθες, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον αναφερόμενο στο δέμα ως παραλήπτη, άντρα ηλικίας 24 ετών, ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι είναι ο παραλήπτης του δέματος.

Με την ολοκλήρωση των ανακρίσεων, ο 24χρονος ύποπτος αποδεσμεύθηκε, για να κλητευθεί σε κατοπινό στάδιο από την ΥΚΑΝ, μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων, στη φυτική ύλη κάνναβης που ανευρέθηκε.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE