LIFESTYLE

Halloween Ends: Τελικό trailer πριν την πρεμιέρα του φιλμ

Halloween Ends: Τελικό trailer πριν την πρεμιέρα του φιλμ

Η Universal Pictures, η Miramax και η Blumhouse κυκλοφόρησαν το τελευταίο τρέιλερ για την ταινία Halloween Ends, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και θα μεταδοθεί στις 14 Οκτωβρίου στο Peacock.

Μετά από 45 χρόνια, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα franchise τρόμου στην ιστορία του κινηματογράφου φτάνει στο ανατριχιαστικό του τέλος, καθώς η Laurie Strode αντιμετωπίζει για τελευταία φορά την ενσάρκωση του κακού, τον Michael Myers, σε μια τελική αναμέτρηση που δεν μοιάζει με καμία άλλη που είχε καταγραφεί. Μόνο ένας από αυτούς θα επιβιώσει.

Η Jamie Lee Curtis επιστρέφει για τελευταία φορά ως Laurie Strode, το πρώτο «κορίτσι» του τρόμου και ο ρόλος που ξεκίνησε την καριέρα της ηθοποιού.

Όταν το franchise κυκλοφόρησε ξανά το 2018, το Halloween κατέρριψε τα ρεκόρ του box office, σημείωσε τις υψηλότερες εισπράξεις του franchise και κατέγραψε νέο ρεκόρ για το καλύτερο Σαββατοκύριακο έναρξης μιας ταινίας τρόμου, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα.

Σε αυτό το απροσδόκητο τελευταίο κεφάλαιο, που διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του περσινού Halloween Kills, η Laurie ζει με την εγγονή της Allyson (Andi Matichak) και τελειώνει τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της. Ο Michael Myers δεν έχει εμφανιστεί από τότε. Όταν ένας νεαρός άνδρας, ο Corey Cunningham (Rohan Campbell; The Hardy Boys, Virgin River), κατηγορείται ότι σκότωσε ένα αγόρι, πυροδοτεί έναν καταρράκτη βίας και τρόμου που θα αναγκάσει τη Laurie να αντιμετωπίσει επιτέλους το κακό.

Tη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο David Gordon Green. Το σενάριο είναι των Paul Brad Logan (Manglehorn), Chris Bernier (The Driver), Danny McBride και David Gordon Green και βασίζεται σε χαρακτήρες που δημιούργησαν οι John Carpenter και Debra Hill.

ΠΗΓΗ: watchandchill

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top