ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία για κλοπή και πλαστοπροσωπία - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία για κλοπή και πλαστοπροσωπία - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία καταζητεί τον OSAGIE OSUNBOR, 42 ετών, από τη Νιγηρία , για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση Νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, κλοπής τέχνασμα και πλαστοπροσωπίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Ιούλιο και Αύγουστο, του 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στον αριθμό τηλεφώνου 23803040 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE