Νεκρή γυναίκα στη Λευκωσία - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Νεκρή γυναίκα στη Λευκωσία - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Νεκρή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας γυναίκα άνω των 80 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα φιλοξενείτο σε οικία ηλικιωμένων και λίγο μετά το μεσημέρι, έχασε τις αισθήσεις της.

Αμέσως, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μετέφερε το θύμα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ φως θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE