Ηράκλειο: Ποντίκια «τρύπωσαν» σε αεροπλάνο – Σκηνές πανικού στην πτήση από Άμστερνταμ

Ηράκλειο: Ποντίκια «τρύπωσαν» σε αεροπλάνο – Σκηνές πανικού στην πτήση από Άμστερνταμ

«Αναταράξεις« σε πτήση Άμστερνταμ – Ηράκλειο όταν απρόσκλητοι επισκέπτες αναστάτωσαν πλήρωμα καμπίνας και επιβάτες. Ποντίκια τρύπωσαν μέσα στο αεροπλάνο και το έκαναν άνω – κάτω!

Κάποια στιγμή την ώρα που σερβίρονταν τα ποτά και ένα ελαφρύ σνακ στην πτήση από το Άμστερνταμ στο Ηράκλειο Κρήτης, οι αεροσυνοδοί χρειάστηκε να μεταφέρουν τα τρόλεϊ για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Εκείνη τη στιγμή δύο μεγάλοι ποντικοί (!) αποκαλύφθηκαν και όπως ήταν αναμενόμενο σήμανε συναγερμός… Πληροφορίες του Creta24.gr αναφέρουν επίσης ότι κάποιοι επιβάτες αντιλήφθηκαν τί συνέβη, ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να ακινητοποιήσουν τους ποντικούς!

Τα τρωκτικά, τελικά, ακινητοποιήθηκαν και το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

Ωστόσο, αυτό που ανησύχησε το πλήρωμα, τους πιλότους, αλλά και την αεροπορική εταιρία ήταν οι ποντικοί μην έχουν προκαλέσει κάποια σημαντική βλάβη, όπως για παράδειγμα να έχουν κόψει κάποιο καλώδιο (!), το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει θέμα ακόμα και στην ασφάλεια της πτήσης.

Για το λόγο αυτό χρειάστηκε να ελεγχθούν τα πάντα μέχρις ότου δοθεί το «πράσινο φως» και το αεροπλάνο να αναχωρήσει πίσω για την Ολλανδία.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE