Δήλωση σοκ από Νίκο Μουτσινά: «Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση» - Δείτε βίντεο

Δήλωση σοκ από Νίκο Μουτσινά: «Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση» - Δείτε βίντεο

Στο Love Island, το οποί έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη, αναφέρθηκε -κατά τη διάρκεια της εκπομπής του- ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής είχε πολλά να πει, ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση στους περισσότερους ήταν μια συγκεκριμένη ατάκα, η οποία δεν αφορούσε το νέο ριάλιτι αλλά όσα αποκάλυψε για το μέλλον του.

«Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση»

«Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση» είπε.

«Κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη Μενεγάκη. Τώρα άνευ πλάκας, να μιλήσουμε και ειλικρινά δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, είναι 5 χρόνια» συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο (από το 4:40)

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, στις 9.30π.μ., στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE