Πήρε σβάρνα δωμάτια ξενοδοχειακής μονάδας - Χειροπέδες σε 34χρονη για κλοπές

Πήρε σβάρνα δωμάτια ξενοδοχειακής μονάδας - Χειροπέδες σε 34χρονη για κλοπές

Στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 34 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών.

Συγκεκριμένα, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, ότι κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, 2022, για πέντε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, σε δωμάτια ξενοδοχειακής μονάδας, στην επαρχία Αμμοχώστου.   

Από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 34χρονης, η οποία συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.