Κρήτη: Παππούς χτύπησε και κλώτσησε τη δίχρονη εγγονούλα του

Κρήτη: Παππούς χτύπησε και κλώτσησε τη δίχρονη εγγονούλα του

Μία νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα ένα 2χρονο κοριτσάκι ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αρχές της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν ένας 50χρονος παππούς βρισκόταν με το 2χρονο εγγονάκι του σε ζαχαροπλαστείο των Χανίων.

Κάποια στιγμή οι θαμώνες του καταστήματος βλέπουν τον 50χρονο να χτυπάει και να κλωτσάει το μόλις 2 χρονών κοριτσάκι με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 50χρονο ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις αρχές.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE