Γυναίκα στα μαύρα με γάντια μέχρι τους αγκώνες αναστάτωσε την παρέλαση – «Έβαλε στο μάτι» την εξέδρα των επισήμων - Δείτε φωτογραφίες

Γυναίκα στα μαύρα με γάντια μέχρι τους αγκώνες αναστάτωσε την παρέλαση – «Έβαλε στο μάτι» την εξέδρα των επισήμων - Δείτε φωτογραφίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το Σάββατο στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του Φιλελεύθερου, γυναίκα ντυμένη στη τρίχα, με μαύρο φόρεμα, τακούνια και γάντια μέχρι τους αγκώνες εμφανίστηκε οδηγώντας ηλεκτρικό σκούτερ και κατευθυνόταν προς την εξέδρα των επισήμων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γυναίκα συνελήφθη από τους επί καθήκοντι αστυνομικούς.

Πρόκειται για Κινέζα υπήκοο με αγγλικό διαβατήριο και είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες που αφορούν ανησυχία και διασάλευση της ειρήνης.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

*Φωτογραφία από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Φιλελεύθερος", Ημερομηνίας 4 Οκτωβρίου 2022.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE