Μαθητές στην Κύπρο σχολίαζαν την ιδιαιτερότητα της καθηγήτριας τους – Αυτό που έκανε δεν το περίμεναν

Μαθητές στην Κύπρο σχολίαζαν την ιδιαιτερότητα της καθηγήτριας τους – Αυτό που έκανε δεν το περίμεναν

Μια σπουδαία στιγμή έζησαν καθηγήτρια και μαθητές στην επαρχία Αμμοχώστου χθες Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε η ίδια η καθηγήτρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι μαθητές άρχισαν να της ρίχνουν περίεργα βλέμματα και να την σχολιάζουν λόγω μίας ιδιαιτερότητας που η ίδια έχει. Όπως αναφέρει έχει μία ιδιαιτερότητα που την ονομάζει χάρη και τύχη και την έχει αποδεχτεί.

Ωστόσο, οι μαθητές σχολίαζαν την καθηγήτρια τους όταν τελικά αποφάσισε να το αντιμετωπίσει με τον πιο υπέροχο τρόπο. Η κυρία Ρούλλα Σέργη λοιπόν αποφάσισε να «διδάξει» στα παιδιά για αυτό και για την όποια διαφορετικότητα αντιμετωπίζει ο κάθε άνθρωπος.

Αυτό που φαίνεται να εντυπωσίασε την καθηγήτρια ήταν η αντιμετώπιση των μαθητών οι οποίοι κρέμονταν από τα χείλη της δείχνοντας της την αγάπη τους.

Δείτε τα όσα δημοσίευσε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.