Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

Την ίδια ώρα τα μέλη της Αστυνομίας, αναμένεται να ζητήσουν στοιχεία από την ΚΟΠ με σκοπό να ταυτοποιηθούν και άλλα άτομα που φαίνεται να εμπλέκονται, εκτός από τα δυο που δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους χθες.
Το γεγονός ότι οι πλείστοι οπαδοί έχουν τα πρόσωπα τους καλυμμένα με κουκούλες, κάτι που απαγορεύεται, είναι κάτι που δυσκολεύει περισσότερο το έργο των Αρχών.
Σχετικά με τις ζημιές που καταγράφηκαν, έχουν καταστραφεί 176 καθίσματα, περίπου 30 ρίχθηκαν στο γήπεδο και άλλα 50 βρέθηκαν στην καταπακτή. Πολλά από αυτά κάηκαν.
Οι ζημιές ανέρχονται σε 8,300 ευρώ και θα κληθεί να τα πληρώσει η Ανόρθωση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




