Ξαναρχίζει πτήσεις ‘touchdown’ η AnadoluJet

Ξαναρχίζει πτήσεις ‘touchdown’ η AnadoluJet

αεροπορική εταιρεία AnadoluJet θα είναι η πρώτη που θα ξεκινήσει πτήσεις από το Λονδίνο προς το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου με στιγμιαία στάση (touchdown) στην Τουρκία, μεταδίδει η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, επικαλούμενη είδηση που δημοσιεύτηκε στην αγγλική ιστοσελίδα t-vine.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η AnadoluJet, που είναι θυγατρική των Τουρκικών Αερογραμμών, θα ξεκινήσει πτήσεις στις 31 Οκτωβρίου και πλέον δεν θα απαιτείται από τους επιβάτες να κατεβαίνουν από το αεροπλάνο στην Τουρκία, για έλεγχο ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πράσινο φως σε πιλοτικά έργα υδρογόνου – Στόχος το ρυθμιστικό πλαίσιο μέχρι το 2027

Πράσινο φως σε πιλοτικά έργα υδρογόνου – Στόχος το ρυθμιστικό πλαίσιο μέχρι το 2027

Η Κυβέρνηση θα στηρίξει την ανάπτυξη του υδρογόνου, ενθαρρύνοντας ενεργά ιδιωτικές πρωτοβουλίες και πιλοτικά έργα, ανέφερε στον χαιρετισμό του στο Συνέδριο «Υδρογόνο για ένα Καθαρό Μέλλον» ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE